Theoretical mechanics - Krasnikov, S. V.; Красніков, С. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Посібник містить короткий курс лекцій з теоретичної механіки – науки про рух і взаємодію абсолютно твердих тіл. Курс теоретичної механіки є обов’язковим для всіх інженерних спеціальностей. Посібник виготовлено для запровадження в освітній процес у закладах вищої освіти. Цей навчальний посібник містить повний курс у стислому вигляді. Усі основні поняття, формули та теореми наведено в трьох розділах: статика, кінематика, динаміка. Форма подачі матеріалу призначена для прискореного вивчення або повторення матеріалу.
Теоретична механіка
Keywords: статика; кінематика; динаміка; теоретична механіка; 531.1