Інформаційна система автоматизації документообігу постачальників у сфері транспортних перевезень - Кобзар, Дмитро Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Робота присвячена розробці інформаційної системи автоматизації документообігу постачальників у сфері транспортних перевезень. Актуальність теми обумовлена необхідністю підвищення ефективності обробки великого обсягу документації, що супроводжує логістичні та транспортні процеси, а також потребою у зменшенні кількості помилок, пов’язаних із ручним введенням та опрацюванням даних. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності управління документами постачальників у сфері транспортних перевезень шляхом розробки інформаційної системи, яка забезпечує автоматизацію збору, обробки, зберігання та обміну даними, скорочення часу опрацювання документації та мінімізацію впливу людського фактора. У процесі виконання дипломної роботи проведено аналіз предметної області та вимог до інформаційної системи автоматизації документообігу постачальників у сфері транспортних перевезень, розроблено функціональні та інформаційні моделі системи, спроєктовано структуру бази даних, реалізовано програмні модулі для обробки та контролю документації, виконано тестування розробленого програмного забезпечення та проведено економічне обґрунтування доцільності його впровадження. Проєктування інформаційної системи виконано із використанням засобів Creately, GanttPRO та Balsamiq Wireframes. Розробку програмного забезпечення реалізовано мовою програмування PHP у середовищі розробки PhpStorm.
Keywords: інформаційна система; документообіг; автоматизація; постачальники; транспортні перевезення; база даних; обробка документів