Розробка поста діагностики систем активної безпеки у міській СТО - Тімко, Богдан Денисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті виконано технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, запропоновано спеціалізований пост для діагностування, перевірки та ремонту систем активної безпеки. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт по діагностиці систем безпеки. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: АКТИВНА БЕЗПЕКА, УСТАТКУВАННЯ; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; ДІАГНОСТИКА; ОБСЛУГОВУВАННЯ; РОЗРАХУНОК; РУЛЬОВЕ КЕРУВАННЯ; СИСТЕМА; СТЕНД; ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ