Проект паливного відділення на СТО міського типу - Ковальов, Нікіта Ігоревич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Об’єкт дослідження – двигун та системи керування двигуном. Мета проекту – підвищення якості діагностування та обслуговування двигуна й систем його керування. Методи дослідження – системний і порівняльний. У кваліфікаційній роботі розглянуто питання проектування станції технічного обслуговування (СТО), проаналізовано сучасні методи та засоби діагностування двигунів і систем керування ними, а також розроблено технологічні інструкції та інструкції з охорони праці й безпеки життєдіяльності на дільниці діагностування паливної апаратури.
Keywords: мотор; паливна система; електронний блок керування; форсунки; паливо; бензин; стехіометричний склад; технічне обслуговування.