Розробка вебсайту для аналізу та візуалізації статистики дорожньо-транспортних пригод в Україні - Коряк, Юлія Євгенівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – процес створення вебсайту для візуалізації статистики дорожньо-транспортних пригод в Україні, використовуючи монолітну клієнтську архітектуру. Мета роботи – створення вебсайту, який дозволяє користувачам переглядати статистику в зрозумілому форматі. Цей вебсайт забезпечить зручну взаємодію з користувачами через інтуїтивний вебінтерфейс, надаючи їм можливість переглядати візуалізовані дані. У роботі було проаналізовано існуючі рішення у сфері візуалізації статистики дорожньо-транспортних пригод. На основі виявлених недоліків було спроектовано архітектуру вебсайт, його логіку та створено макет. Було розроблено вебсайт і розгорнуто на хостингу для тестування та користування.
Keywords: ДТП; дорожньо-транспортна пригода; веб; сайт; візуалізація; chart.js; javascript; css; html; figma