Аналіз розвитку інформаційних панелей електромобілів та гібридних автомобілів - Смирнова, А. О.; Smirnova, А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Наведено теоретичне обґрунтування проблеми створення інформаційної панелі екологічно чистих автомобілів. Розглянуті приклади створення інформаційних цифрових приладів та моніторів сучасних екологічно чистих автотранспортних засобів.
Анализ развития информационных панелей электромобилей и гибридных автомобилей
Analysis of the development of the information panel electric and hybrid vehicles
Keywords: ергономіка; гібридний автомобіль; електромобіль; приладова панель; інформаційний монітор; эргономика; гибридный автомобиль; электромобиль; панель приборов; информационный монитор; ergonomics; a hybrid car; electric car; the instrument panel; information monitor; 629.3; 504