Проект шиномонтажного відділення по обслуговуванню автомобілів на міській СТО - Бережний, Данііл Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Об’єкт дослідження - ходова частина автомобіля. Мета проекту - є підвищення якості ТО та ремонту коліс і шин автомобілів. Методи дослідження статистичний, розрахунковий і порівняльний. У роботі розглянуто питання проєктування станції технічного обслуговування (СТО), визначено порядок виконання робіт з технічного обслуговування коліс і шин автомобілів, а також розроблено технологічні інструкції та заходи з охорони праці й безпеки життєдіяльності для робочого поста.
Keywords: станція; колесо; балансувальний стенд; протектор; тиск; повітря; шиномонтаж; автомобіль.