ЩОДО ПИТАННЯ КЛАСИФІКАЦІЇ ЗАБРУДНЮВАЛЬНИХ РЕЧОВИН ДВИГУНІВ ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРЯННЯ З УРАХУВАННЯМ ХАРАКТЕРУ ЗАХВОРЮВАНОСТІ МІСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ - Коверсун, С. О.; Коверсун, С. А.; Koversun, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Проведено аналіз класифікації забруднювальних речовин двигунів внутрішнього згоряння залежно від хімічного складу та властивостей. Запропоновано внесення до груп забруднювальних речовин характеристик їх впливу на здоров’я людини, що допоможе розробити ефективні профілактичні заходи щодо покращення умов проживання населення.
ОТНОСИТЕЛЬНО ВОПРОСА О КЛАССИФИКАЦИИ ЗАГРЯЗНЯЮЩИХ ВЕЩЕСТВ ДВИГАТЕЛЕЙ ВНУТРЕННЕГО СГОРАНИЯ С УЧЕТОМ ХАРАКТЕРА ЗАБОЛЕВАЕМОСТИ ГОРОДСКОГО НАСЕЛЕНИЯ
TO THE QUESTION ON CLASSIFICATION OF CONTAMINENTS OF COMBUSTION ENGINES TAKING INTO ACCOUNT CHARACTER OF MORBIDITY OF URBAN POPULATION
Keywords: навколишнє середовище; автотранспорт; відпрацьовані гази; забруднювальні речовини; захворюваність населення; окружающая среда; автотранспорт; отработавшие газы; загрязняющие вещества; заболеваемость населения; environment; transport; waste gases; pollutants; morbidity; 621.43.068.4