Реконструкція автодорожнього шляхопроводу по вул. Електрометалургів у м. Нікополь - Савченко, Андрій Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У кваліфікаційній роботі представлені організація будівельного майданчика, основи геодезичних, розбивчих та контрольно-вимірювальних робіт, технологія спорудження елементів конструкцій шляхопроводу, а також варіант календарного плану виконання робіт. Розробка проєкту організації будівництва шляхопроводу призначеного для пропуску автомобільного і пішохідного руху через залізничні колії горловини станції Нікополь.
Keywords: шляхопровід; будівельний майданчик; геодезичні роботи; палі; прогонові будови; опори; мостове полотно; деформаційний шов; техніко-економічні показники; календарний графік