Нечітка модель розподілу робіт між працівниками на складі Essentra Components Polska. - Кудирко, Софія Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено аналіз проблеми розподілу робіт між працівниками на складі підприємства. Розроблено модель розподілу робіт між працівниками на складі підприємства із застосуванням нечітких множин. Для розрахунків використано Microsoft Excel.
Keywords: модель; склад; підприємство; робота; працівник; експертні методи; нечіткі множини