Підвищення ефективності автомобільних перевезень бакалії у сполученні Україна – Німеччина через ПП «Ягодин» - Малюк, Данил Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, що займаються автомобільними перевезеннями у міжнародному сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: експеримент; міжнародні перевезення; обсяг перевезення; тайм-слотування; час перевезення