Модель вибору програмного засобу для автоматизації керування технологічним обладнанням в умовах невизначеності - Кисляков, Олексій Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналіз проблеми вибору програмного засобу для автоматизації керування технологічним обладнанням; розроблено загальну постановку задачі вибору програмного засобу для автоматизації керування технологічним обладнанням; проведено аналіз методів прийняття рішень для розв’язання поставленої задачі; проведено аналіз критеріїв вибору програмного засобу для автоматизації керування технологічним обладнанням; розроблено метод вибору програмного засобу для автоматизації керування технологічним обладнанням із використанням нечітких множин; наведено приклад використання розробленого методу.
Keywords: альтернативи; критерії; матриця попарних порівнянь; метод аналізу ієрархій; нечіткі множини; програмний засіб; технологічне обладнання