Використання дрібнозернистого асфальтобетону підвищеної колієстійкості під час ремонту ділянки автомобільної дороги Н-15 Запоріжжя – Донецьк км 70+000 – км 89+600 - Самко, Олександр Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено фізико-механічні властивості та колієстійкість дрібнозернистих асфальтобетонів приготовлених на основі модифікованих бітумів та запропоновано для проведення капітального ремонту асфальтобетон з підвищеною зсувостійкісттю, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технології та організації виконання робіт з ямкового, поточного та капітального ремонтів автомобільної дороги
Keywords: Асфальтобетон; транспортно-експлуатаційний стан; капітальний ремонт; поточний ремонт; ямковий ремонт