СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ - Стиценко, Т. Є.; Стыценко, Т. Е.; Stytsenko, T. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто один із підходів до інформаційного забезпечення охорони праці, а саме комунікаційна система керування діяльністю підприємств та системний підхід до забезпечення безпеки.
СИСТЕМНЫЙ ПОДХОД К ИНФОРМАЦИОННОМУ ОБЕСПЕЧЕНИЮ ОХРАНЫ ТРУДА
SYSTEM APPROACH TO OCCUPATIONAL SAFETY INFORMAION SUPPORT
Keywords: інформаційне забезпечення; охорона праці; системний підхід; модель; информационное обеспечение; охрана труда; системный подход; модель; information support; occupational safety; system approach; model; 519