Динаміка машин з пружними ланками. На прикладі автомобілів і тракторів : колективна монографія - Абдулгазіс, А. У.; Абрамов, Д. В.; Артьомов, М. П.; Байцур, М. В.; Гацько, В. І.; Кайдалов, Р. О.; Клец, Д. М.; Коряк, О. О.; Подригало, М. А.; Подригало, Н. М.; Полянський, О. С.; Шуляк, М. Л. (Вид-во Естет Прінт, 2024)
У монографії представлено матеріали досліджень, пов’язаних з динамікою машин, що мають пружні ланки. Визначено вплив пружних ланок на ККД та втрати енергії в механізмах з пружними ланками. Проведено оцінку вібростійкості моторно-трансмісійних установок автомобілів і тракторів. Для студентів, магістрантів, аспірантів, що навчаються за спеціальностями «Автомобільний транспорт», «Галузеве машинобудування» та «Прикладна механіка». Монографія корисна для фахівців, що працюють в галузі автомобіле- і тракторобудування. Іл. 36, табл. 7, бібліогр.: 6 назв.
Keywords: динаміка; автомобіль; трактор; пружні ланки; 629.017