Геодезичні роботи для складання проєкту реконструкції ділянки дороги у Харківській області - Сухова, Валерія Геннадіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В процесі результаті розробки кваліфікаційної роботи було проведено аналіз та надано характеристику території, на якій здійснюється проєктування ділянки реконструкції дороги; опрацьовано технологію та методичні підходи до виконання геодезичних робіт; розглянуто особливості автоматизованої камеральної обробки результатів геодезичних вимірювань під час реконструкції автомобільної дороги; досліджено питання забезпечення та контролю якості геодезичних робіт.
Keywords: реконструкція автомобільної дороги; геодезичне забезпечення; інженерно-геодезичні вишукування; топографічне знімання; тахеометричне знімання