Удосконалення технологічного процесу доставки продовольчих товарів у місті Харків ТОВ «ДЕЛІВЕРІ» - Чередниченко, Софія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Розроблено транспортно-технологічну схему доставки продовольчих товарів в міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначені раціональні маршрути перевезень вантажу. Запропонований вибір раціональної марки рухомого складу та доцільного засобу пакетування, розроблений графік спільної роботи вантажних автомобілів та навантажувального механізму. Економічний ефект від впровадження запропонованих рішень за один рік складе 1920484 грн. Ефективність запропонованих заходів складе 26 %. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка вантажу; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати