Спосiб визначення твердостi асфальтобетоних покриттiв - Мощенок, Василь Iванович; Лалазарова, Наталiя Олексiївна; Дощечкiна, Iрина Василiвна; Кухарева, Iрина Євгенiвна; Нестеренко, Олена Анатолiївна; Мощенок, Андрiй Васильович; Ловин, Василь Васильович; Демченко, Сергiй Володимирович; Ареф-Коновалов, Андрiй Хосiйович (My University, 2011)
Спосіб визначення твердості асфальтобетонних покриттів покриттів шляхом втискування індентора під дією вантажу, який скидають з висоти, і наступного розрахунку твердості за параметрами невідновленого відбитка, який відрізняється тим, що маса вантажу вибирається в залежності від типу покриття, а твердість визначається за формулами, які враховують масу вантажу, висоту його падіння, кут конуса індентора та параметри невідновленого відбитка.
Keywords: дорожнi покриття, асфальтобетоннi; матерiалознавство