Проєкт міської СТО з розробкою агрегатної дільниці - Купін, Кирил Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розроблено станцію технічного обслуговування з проектуванням агрегатної дільниці. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховано число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз і вибір обладнання для діагностики, ремонту та обслуговування двигунів легкових автомобілів. Розроблено технологічні інструкції та карта ескізів до них.
Keywords: СТО; технологічний розрахунок; агрегатна дільниця; устаткування; обслуговування; ремонт; технологічні інструкції; карта ескізів