Штучний інтелект у повсякденному житті: спрощення завдань та підвищення продуктивності - Решитько, В. С.; Лебединський, А. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У статті розглянуто проблематику інтегрування сучасних технологій штуч- ного інтелекту у повсякденне життя людини. Розглянуто вплив ШІ на спрощення та підви- щення продуктивності людини. Наведено розбір конкретних способів використання техно- логій ШІ для всебічного спрощення процесів людської діяльності.
Keywords: штучний інтелект; асистент; автоматизація завдань; підвищення продуктивності; 004.83