Особливості впровадження лінгводидактичного тестування у процес навчання іноземної мови - Гура, В. О.; Gurа, V. O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
У статті розглядаються особливості лінгводидактичного тестування і можливості його практичного використання у процесі навчання іноземних студентів-нефілологів. Аналізується система поетапного контролю рівня мовної компетентності іноземних студентів, впроваджена на кафедрі філології та лінгводидактики Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.
Features of the implementation of linguo-didactic testing in the process of learning a foreign language
Keywords: лінгводидактичне тестування; система тестування; принципи тестового контролю; типи тестових завдань; test; classification of tests; linguo-didactic testing; testing system; test control principles; types of test tasks; traditional testing; computer testing; 81-13=161.1