Актуальність розробки та впровадження у виробництво вітчизняного дизельного двигуна для малолітражних вантажних автомобілів - Горова, К. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
В статті доведено актуальність виробництва вітчизняного дизельного двигуна на основі проведення опитування споживачів; розраховано економічну ефективність застосування дизельного двигуна замість карбюраторного на автомобілях марки «Газель».
Keywords: економічна ефективність; витрати палива; попит; двигун; економія; economic efficiency; fuel expenses; demand; the engine; economy; 330.322.2