Моделі систем автоматизованого складу. Частина 2. Модель підсистеми управління доступом на автоматизованому складі - Колєснік, Яна Петрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Для досягнення поставленої мети в роботі виконано аналіз сучасних рішень щодо систем контролю та управління доступом. Сформульовано вимоги до системи контролю та управління доступом та розроблено її функціональну схему. Обрано технічні засоби та розроблена діюча модель системи контролю та управління доступом на складі. Розроблено програмне забезпечення, яке не лише дозволяє або забороняє доступ до певних приміщень, але й веде журнал обліку робочого часу працівників.
Keywords: ARDUINO; RFID; АВТОМАТИЗОВАНИЙ СКЛАД; КЕРУВАННЯ; СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ; СКУД