Розробка тягового електропривода для малогабаритного транспортного засобу - Марченко, Данило Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи: підвищення інклюзивної мобільності та екологічної чистоти за рахунок розробки тягового електропривода малогабаритного транспортного засобу на базі триколісного велосипеда. Об’єкт роботи: процес розробки тягового електропривода для легкого персонального електричного транспортного засобу. Предмет дослідження: тяговий електропривод для легкого персонального електричного транспортного засобу. Дипломна робота бакалавра присвячена актуальній тематиці, що дозволяє визначити перспективи розвитку легких персональних електричних транспортних засобів, провести науково-технічне обґрунтування складових частин тягового електропривода, а саме електричного двигуна, системи керування, акумуляторних батарей. В результаті виконання дипломної роботи проведена практична модернізація триколісного велосипеда в електричний транспортний засіб. Розглянути питання охорони праці. За результатами дослідження сформульовані висновки.
Keywords: легкий персональний електричний транспортний засіб; електричний двигун; мотор-колесо; система керування; акумуляторна батарея; енергоємність