Вдосконалення транспортно-складського комплексу підприємства ТОВ «Харківський завод спеціального обладнання» - Секеда, Марина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У наш час будь-якому виробництві застосовують транспортно-складські комплекси, з метою вдосконалення виробництва і зменшення витрат на транспортування. Транспортно-складська система виконує важливі функції обслуговування основних і допоміжних процесів на всіх рівнях в сфері виробництва, постачання і збуту. У даній роботі розглянуті організація операцій складування та зберігання матеріально-технічних ресурсів на підприємстві. Проведена Аналіз логістичної діяльності підприємства на прикладі ТОВ «ХЗСО». Запропоноване розрахунок ефективності використання складського приміщення та розроблено методичний підхід для досягнення даних результатів.
Keywords: склад; робот; штабелер; ресурс; логістичний процес; операції складування; інтенсивності вантажопотоків