Технiчна кiбернетика транспорту - Мигаль, В. Д.; Migal, V. D. (Iнжек, 2007)
У посібнику розглянуто теоретичні й практичні питання: керування рухом, моделювання в кібернетиці, кібернетичні системи управління, інформаційне проектне забезпечення управління технічним станом машин, ентропія передачі сигналів у каналах виміру, діагностування й управління, кодування інформації й програмування, автоматизовані системи управління підприємствами та технологічними процесами, кібернетичні системи «людина – машина – середовище», штучний інтелект у системах управління і технічні за- соби кібернетичних систем. Для студентів-магістрів, які навчаються за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство».
Engineering cybernetics of transport
Keywords: кібернетика; 629.113 + 62-50:65