Підвищення ефективності автомобільних перевезень соняшникової олії на маршруті Полтава – Львів - Маклаков, Ярослав Станіславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі на підставі обраного і обґрунтованого критерію ефективності (витрати на перевезення) побудовано математичну модель процесу перевезення соняшникової олії на маршруті Полтава – Львів, яка враховує використання логістичних центрів та можливість організовувати перевезення як по прямому варіанту так і по варіанту через логістичний центр. Представлена у роботі математична модель процесу перевезення досить точно описує процес перевезення, а прийняті у роботі рішення дозволять зменшити витрати на перевезення соняшникової олії. Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, що займаються автомобільними перевезеннями у міжміському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: соняшникова олія; логістичний центр; пробіг; моделювання; ефективність