Обґрунтування виконання ремонту автомобільної дороги Знам'янка ‒ Олександрія на ділянці км 8+000 – км 36+000 із застосуванням технології «Novachip» - Шкребець, Артур Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено моделювання оцінки і прогнозування стану дорожніх одягів; обґрунтування комплексу ремонтних заходів; технологія і організація аварійних робіт; технологія і організація робіт з фрезерування асфальтобетонного покриття; технологія влаштування тонкошарового покриття із асфальтобетонної суміші за технологією Novachip.
Keywords: комп’ютерне моделювання; автомобільні дороги; транспортно-експлуатаційні показники; поточний ремонт; технологія «novachip»; капітальний ремонт; фрезерування; асфальтобетонне покриття; контроль якості робіт; охорона праці