Удосконалення технологічного процесу доставки споживчих товарів ПП «ТРАНС ЛОГІСТИК» в місті Харків - Бєлікова, Олександра Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Розроблено транспортно-технологічну схему доставки споживчих товарів в міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначені раціональні маршрути перевезень вантажу. Запропонований вибір раціональної марки рухомого складу, розроблений графік роботи вантажних автомобілів. Економічний ефект від впровадження запропонованих рішень за один рік складе 3910969 грн. Ефективність запропонованих заходів складе 22,22%. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись при організації перевезень вантажів в міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка вантажу; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати