Технологія виконання робіт з будівництва автомобільної дороги Лихівка − Бориспіль − Дніпро довжиною 12 км в Дніпропетровській області. Частина 2. Будівництво дорожнього одягу - Кулик, Ігор Валентинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглянуті: кліматичні умови району будівництва, визначення параметрів спеціалізованих потоків. Запропонована технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу. Сформовані питання контролю якості виконання будівельних робіт, охорони праці, охорони навколишнього середовища.
Keywords: Автомобільна дорога; технологія та організація робіт; будівництво; дорожній одяг; контроль якості; охорона праці