Сталезалізобетонні прогонові будови мостів з наскрізними балками - Волков, Іван Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Наведено сучасний стан досліджень і застосування сталезалізобетонних прогонових будов мостів із наскрізними балками. Представлено розрахунки прольотних будов мостів із наскрізними балками. Проаналізовано техніко-економічне обґрунтування практичного застосування прокатних профілів у прогонових будов малих і середніх мостів.
Keywords: двотавр; міст; наскрізна балка; перфорована балка; скінченний елемент; розрахунок; прольотна будова; стале залізобетон; навантаження