Проєктування підходів до мосту при реконструкції мостового переходу через річку Західний Буг, розташованого в м. Сокаль на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О141602 Сокаль - Стоянів на км 1+693 Сокальського району Львівської області - Півник, Руслан Станіславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: аналіз характеристики району проектування; аналіз умов проектування; аналіз систем автоматизованого проектування; проектування плану траси; проектування повздовжнього профілю; проектування земляного полотна; проектування конструкцій дорожнього одягу; розробка заходів по організації дорожнього руху.
Keywords: проектування; автомобільна дорога; план; повздовжній профіль; поперечний профіль; дорожній одяг; організація руху