Модель вибору програмного забезпечення логістичного підприємства - Щепетільніков, Станіслав (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В першому розділі проведено аналіз логістичної системи підприємства та проведено аналіз критеріїв вибору програмного забезпечення для логістичних підприємств. В другому розділі розроблено інформаційну технологію вибору програмного забезпечення логістичного підприємства. В третьому розділі розроблено модель вибору програмного забезпечення логістичного підприємства; В четвертому розділі реалізовано розроблену модель.
Keywords: логістичне підприємство; програмне забезпечення; критерії; альтернатива