Проект дорожньої СТО з розробкою шиномонтажної дільниці легкових автомобілів - Глушко, Ілля Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Об’єкт дослідження – ходова частина автомобіля. Мета проекту – удосконалення обслуговування колісних вузлів автомобілів. Методи дослідження – аналітичний, розрахунковий. У роботі розглянуто питання проектування станції технічного обслуговування (СТО), порядок виконання робіт з технічного обслуговування колісних вузлів і шин автомобілів, а також розроблено технологічні інструкції та інструкції з безпеки життєдіяльності на посту.
Keywords: обслуговування; кут встановлення колеса; покришка; малюнок протектора; тиск; повітря; насос.