Проєкт СТО з обслуговування та ремонту МКПП автомобілів - Стогній, Дмитро Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розроблена станція технічного обслуговування з проектуванням агрегатної ділянки. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховано число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз і вибір обладнання для діагностики, ремонту та обслуговування механічних коробок передач легкових автомобілів.
Keywords: технологічний розрахунок; сто; пости; площа; агрегатна дільниця; ремонт; обладнання