Методика оцінювання естетичної якості автомобільних доріг - Кіяшко, І. В.; Кияшко, И. В.; Kiiashko, I. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Проаналізована наявна система оцінювання споживчих властивостей, зокрема в естетичної якості доріг, та запропонована методика кількісного оцінювання естетичного стану автомобільних доріг за рівнями естетичної привабливості.
Методика оценки эстетических качеств автомобильных дорог
Methodology of estimating aesthetic qualities of car roads
Keywords: естетичний стан; обстеження доріг; техніко-експлуатаційні показники; архітектурно-ландшафтне забезпечення; озеленення; эстетическое состояние; обследование дорог; технико-эксплуатационные показатели; архитектурно-ландшафтное обеспечение; озеленение; aesthetic condition; inspection of roads; technical and operational indicators; architectural and landscape support; landscaping; 624.7/8; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.156