Підвищення ефективності обслуговування замовників підприємства ТОВ «Щедро». Підвищення ефективності логістичної системи розподілу продукції ТОВ «Щедро» в м. Дніпро - Сироватка, Аліна Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Встановлено функціональний взаємозв'язок між прибутком та параметрами системи доставки, розроблена регресійна модель залежності витрат від факторів впливу на параметри об`єкта дослідження, визначено оптимальні параметри логістичної системи обслуговування замовників ТОВ «Щедро», при яких значення загальних витрат мінімальне і відповідно збільшення прибутку, запропоновано методику визначення економічної ефективності від впровадження отриманих результатів. Економічний ефект від впроваджених заходів становить 605487 грн за рік.
Keywords: ефективність; замовлення; логістична система; прибуток; розподіл