Оновлення моделі системи громадського транспорту міста Луцьк - Бершадський, Євгеній Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Транспортна модель маршрутної мережі громадського транспорту м. Луцьк, створена у 2018 році в межах виконання науково-дослідної роботи фахівцями кафедри транспортних систем і логістики Харківського національного автомобільно-дорожнього університету забезпечувала можливість проведення необхідних транспортних розрахунків на момент її розробки. Зміни, що відбулися у транспортній системі міста за наступні роки, зумовили необхідність її оновлення до умов функціонування громадського транспорту у 2026 році. Для цього було актуалізовано параметри транспортної пропозиції та транспортного попиту, що дозволило сформувати оновлену модель і використати її для оцінки сучасного стану та ефективності функціонування системи громадського транспорту міста.
Keywords: громадський транспорт; маршрутна мережа; транспортне моделювання; якість обслуговування громадським транспортом; Visum