АНАЛІЗ ВПЛИВУ ЗМІНИ КОЕФІЦІЄНТА ОПОРУ АМОРТИЗАТОРА НА ПРИСКОРЕННЯ ПІДРЕСОРЕНОЇ МАСИ АВТОМОБІЛЯ - Рожков, П. П.; Рожкова, С. Е.; Рожкова, С. Э.; Rozhkov, P.; Rozhkova, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проведено математичне моделювання впливу зміни коефіцієнта опору амортизатора на прискорення підресореної маси вантажного автомобіля у процесі руху.
АНАЛИЗ ВЛИЯНИЯ ИЗМЕНЕНИЯ КОЭФФИЦИЕНТА СОПРОТИВЛЕНИЯ АМОРТИЗАТОРА НА УСКОРЕНИЕ ПОДРЕССОРЕННОЙ МАССЫ АВТОМОБИЛЯ
ANALYSIS OF IMPACT OF CHANGING THE SHOCK ABSORBER RESISTANCE FACTOR ON ACCELERATING THE VEHICLE SPRUNG MASS
Keywords: підвіска; амортизатор; коефіцієнт опору; прискорення; підресорена маса; подвеска; амортизатор; коэффициент сопротивления; ускорение; подрессоренная масса; vehicle suspension; shock absorber; coefficient of resistance; differential equation; acceleration; sprung mass of the truck; 681.5.015