РОЗРОБКА ПРИСТРОЮ ГЛОБАЛЬНОГО ПОЗИЦІОНУВАННЯ ДЛЯ ВІДТВОРЕННЯ ТРАЄКТОРІЇ РУХУ ГОНОЧНОГО АВТОМОБІЛЯ - Туренко, А. М.; Ужва, А. В.; Лукашов, І. В.; Савченко, Є. Л.; Щербак, М. С.; Туренко, А. Н.; Лукашов, И. В.; Савченко, Е. Л.; Turenko, A.; Uzhva, A.; Lukashov, I.; Shcherbak, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Представлено пристрій глобального позиціонування для відтворення траєкторії руху гоночного автомобіля, наведено концепцію моделювання траєкторії руху одиночного гоночного автомобіля.
РАЗРАБОТКА УСТРОЙСТВА ГЛОБАЛЬНОГО ПОЗИЦИОНИРОВАНИЯ ДЛЯ ВОСПРОИЗВЕДЕНИЯ ТРАЕКТОРИИ ДВИЖЕНИЯ ГОНОЧНОГО АВТОМОБИЛЯ
DEVELOPMENT OF GLOBAL POSITIONING UNIT TO PLAY A TRAJECTORY OF A RACING VEHICLE
Keywords: гоночний автомобіль; траса; траєкторія; гоночный автомобиль; трасса; траектория; race vehicle; track; trajectory; 629.371.21