Вдосконалення методики топографо-геодезичних робіт на території Барвінківської ОТГ Харківської області - Вітюк, Михайло Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглянуто теоретико-методичні засади використання геоінформаційних технологій в системі просторового розвитку, кадастрова оцінка території району, топографо-геодезичне та землевпорядне забезпечення відведення земельних ділянок, проектні рішення щодо геодезичного та землевпорядного забезпечення територіального розвитку, геодезичне забезпечення перенесення проектів в натуру.
Keywords: просторовий розвиток; геоінформаційні системи; відведення земель; геодезична зйомка; урівнювання мереж; встановлення меж; геодезичні дані