Удосконалення транспортного обслуговування клієнтів ПрАТ «АТП 16329» при доставці вантажів у міжміському сполученні - Фартушна, Анастасія Русланівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – є підвищення ефективності системи обслуговування клієнтів ПрАТ «АТП 16329». Метод дослідження – аналітично-практичний. В результаті проведення функціонально-вартісного аналізу визначено, що найбільшу увагу треба приділяти таким об’єктам інноваційної діяльності, як ТОВ Завод «Харківські будматеріали», ТОВ «ТД «БІОЛА», ТОВ «Слобожанський миловар», Корпорація «ОБОЛОНЬ» при перевезенні продукції. Завдяки впровадження маршрутизації при перевезенні вантажів (формування колових маршрутів, дотримання графіків руху автомобілів і водіїв з урахуванням обмежень у клієнтів і режиму комендантської години у містах, можливо підвищення ефективності функціонування системи обслуговування клієнтів ПрАТ «АТП 16329», підвищення рентабельності перевезень. При впроваджені результатів дослідження можливо підвищити рентабельність перевезень ПрАТ «АТП 16329» за рахунок скорочення порожніх пробігів і наднормативного простою за рахунок дотримання графіків руху з урахуванням вимог клієнтів. При цьому прогнозується підвищення рівня функціональності транспортного обслуговування основних замовників до максимального значення.
Keywords: міжміські вантажні перевезення; ефективність; маршрут; фунціонально-вартісний аналіз; графік роботи