Методологія управління проєктом розвитку автоматизованих технологічних процесів виробництва теплих асфальтобетонних сумішей - Татаринський, В. Б.; Рибалко, Р. І.; Петренко, Ю. А.; Супонєв, В. М.; Tatarinsky, V. B.; Rybalko, R. I.; Petrenko, Y. A.; Suponev, V. N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено аналіз світового досвіду виробництва теплих асфальтобетонних сумішей. Визначено особливості розвитку автоматизованих технологічних процесів виробництва теплих асфальтобетонних сумішей на вітчизняних підприємствах. Розглянуто основні засоби модифі-кації бітумів під час їх виробництва. Запропоновано методологію управління проєктом розвит-ку автоматизованих технологічних процесів виробництва теплих асфальтобетонних сумішей.
Project management methodology of automated technological process development of Warm asphalt concrete mixes production
Keywords: асфальтозмішувальна установка; теплий асфальтобетон; бітум; модифікація; адгезійна добавка; управління проєктами; asphalt mixing installation; warm asphalt concrete; bitumen; modification; adhesion additive; 625.852/853; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.74