Підвищення конкурентоспроможності підприємства на основі логістичних рішень - Поліщук, Гліб Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
В роботі вивчено теоретичні основи логістичних факторів підвищення конкурентоспроможності організації на ринку; проведено аналіз конкурентоспроможності організації на прикладі ТОВ «ВІЗІТ-ТРАНС»; розроблено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства ТОВ «ВІЗІТ-ТРАНС» на основі логістичних факторів; розраховано ефективність запропонованих заходів. Практичне значення одержаних результатів полягає у розробці заходу щодо автоматизації логістичних процесів ТОВ «ВІЗІТ-ТРАНС», реалізація якого сприятиме підвищенню ефективності логістичної діяльності та зміцненню конкурентних позицій підприємства.
Keywords: конкурентоспроможність; логістика; логістичні процеси; автоматизація; електронний документообіг; цифровізація; ефективність