Дослідження моделі усунення нестаціонарності випадкових процесів концентрації шкідливих газів у інтелектуальній інформаційно-вимірювальній системі ТЕЦ - Кузнецова, Ганна Дмитрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі представлено дослідження моделі усунення нестаціонарності випадкових процесів концентрації шкідливих газів у інтелектуальній інформаційно-вимірювальній системі ТЕЦ.
Keywords: випадкові процеси; інтелектуальна інформаційно-вимірювальна система; концентрація шкідливих газів; моделі усунення; моди гільберта-хуанга; нестаціонарні процеси; теплоелектроцентраль