Використання методу аналізу ієрархій для вибору SIEM-системи - Близнюк, Катерина Андріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Проведено аналіз проблеми вибору SIEM-системи, проведено аналіз критеріїв вибору SIEM-системи, розроблено загальну постановку задачі вибору SIEM-системи, проведено обґрунтування використання методу аналізу ієрархій для розв’язання поставленого завдання, наведено приклад використання методу аналізу ієрархій для вибору SIEM-системи в умовах нечіткої вхідної інформації.
Keywords: альтернатива; критерій; метод аналізу ієрархій; SIEM-система