ОЦІНКА ПАРАМЕТРІВ ПОПИТУ НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ МІЖ МІСТАМИ УКРАЇНИ - Горбачов, П. Ф.; Шевчук, О. Ю.; Горбачев, П. Ф.; Шевчук, Е. Ю.; Gorbachov, P.; Shevchuk, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розроблено методику формування попиту на пасажирські перевезення між містами України, яка базується на гравітаційній моделі та стандартній 4-етапній процедурі моделювання транспортних потоків. Проведено оцінку точності розрахунку транспортних потоків на міжнародних та національних автомобільних дорогах загального користування.
ОЦЕНКА ПАРАМЕТРОВ СПРОСА НА ПЕРЕВОЗКУ ПАССАЖИРОВ МЕЖДУ ГОРОДАМИ УКРАИНЫ
DEMAND PARAMETER ESTIMATION IN THE INTERCITY PASSENGER TRANSPORTATION
Keywords: матриця кореспонденцій; міжміські перевезення; пасажир; гравітаційна модель; матрица корреспонденций; междугородные перевозки; пассажир, гравитационная модель; OD matrix; intercity transportation; passenger; intercity transportation; gravity model of demand matrix formation; 656.132