Вдосконалення організації дорожнього руху в Холодногірському районі м. Харків - Бурлака, Вікторія Андріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – вулично-дорожня мережа південно-східної частини Холодногірського району м. Харків та транспортні потоки на ній. Мета роботи – вдосконалення організації дорожнього руху на вулично-дорожній мережі південно-східної частини Холодногірського району м. Харків. Метод дослідження – аналітичний. Отримані результати – запропоновано заходи з реконструкції дорожньої мережі, які мають зменшити затримки транспортних засобів та кількість ДТП. Розроблені локальні заходи, що підвищують рівень безпеки руху. Ступінь впровадження – результати досліджень рекомендовані до впровадження. Рекомендації з впровадження – розробки роботи можуть бути використані при реконструюванні транспортної мережі південно-східної частини Холодногірського району м. Харків.
Keywords: організація дорожнього руху; дорожньо-транспортна пригода; вулично-дорожня мережа; безпека дорожнього руху; транспортний потік