Проект дорожньої СТО з дільницею ТО і ремонту гальмiвної системи легкових автомобілів - Гаврас, Іван Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Об'єкт дослідження – процес експлуатації гальмівної системи легкових автомобілів. Мета роботи – розробка методики оцінки зміни експлуатаційних характеристик гальмівних систем легкових автомобілів в стендових умовах. Методи дослідження – методи математичного моделювання та математичної обробки статистичних даних. У роботі розглядаються питання з технологічного розрахунку станції технічного обслуговування легкових автомобілів Nissan Qashqai та дільниці діагностування гальмівних систем; опису гальмівної системи автомобіля Nissan Qashqai; моделювання процесу діагностування гальмівної системи автомобіля Nissan Qashqai; питання з охорони праці та навколишнього середовища.
Keywords: легковий автомобіль; гальмівна система; експлуатацйні характеристики легкового автомобіля; діагностування; станція технічного обслуговування