Модуль формування сигналів для діагностики електронних пристроїв - Вініченко, Олександр Григорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
В роботі були проаналізовані існуючі генератори сигналів. На їх основі розроблена структурна схема проектованого модуля формування типових сигналів, схема електрична принципова, представлено загальний алгоритм роботи модуля формування типових сигналів.
Keywords: мікроконтроллер; формування типових сигналів; цифро-аналоговий перетворювач; інтерфейс; мікросхема; RS232